RAW ČOKOLÁDOVO-JAHODOVÝ PUDING

Tento RAW ČOKOLÁDOVO-JAHODOVÝ PUDING som svojej milovanej polovičke pripravila na tohtoročného Valentína. Pozostáva z dvoch “pudingových” vrstiev (čo na fotke nie je veľmi vidieť) a guličiek z gaštanového pyré na ozdobu. Že chutil je slabé slovo. Najdrahší sa vyjadril, že je vynikajúci, pokojne ho môžem robiť aj častejšie a ešte by si dal, ak je. Samozrejme nebol. :))

POTREBUJEME:

Čokoládová vrstva:
– 2 banány
– 1 PL kokosového oleja
– 1 PL raw kakaa
– 1 PL melasy

Jahodová vrstva:
– 2 banány
– 1 PL kokosového oleja
– 1 hrnček jahôd (použila som mrazené)
– 1 PL melasy

Processed with VSCOcam with a6 presetKaždú vrstvu rozmixujeme dohladka. Najprv do pohára nalejeme čokoládovú vrstvu, necháme chvíľu stuhnúť v chladničke, potom nalejeme jahodovú. Opäť dáme nachvíľočku stuhnúť. Zatiaľ si z gaštanového pyré (izbovej teploty) vytvoríme malé guličky, ktoré nadekorujeme na vrch dezertu. Ozdobíme stružlinkami 100% čokolády.

Processed with VSCOcam with a6 preset 

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Odhlásiť sa /  Zmeniť )

Google photo

Na komentovanie používate váš Google účet. Odhlásiť sa /  Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Odhlásiť sa /  Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Odhlásiť sa /  Zmeniť )

Connecting to %s